dissabte, 8 d’agost del 2009

JUGAR AMB FANG. EXPERIMENTACIÓ SI O SI.





Per uns dies l'avia torna a tindre personalitat pròpia, això de pesar per la universitat ma remogut l'interior mes interior i ara tinc el taller,"potes enlaira".
He decidit torna a l'experimentació com havia fet en el pesat.Deixa per uns dies el treball comercial i comença a sentir-me ve amb el fang...provar nous colors, noves textures, nous suports.
Maria si no et sap greu m'emmirallaré amb el teu proses i treballant això si, amb alta temperatura començaré un joc nou de treballa amb el fang. Torna a camina pel Camí de (curra incògnites).Torna a la Montse Riera creativa, tot i que això mai ma solucionat la subsistencia. i si m' omplert la casa de peces complicades.
Avui el forn esta ple de plats, si plats encara que no per posar-hi menja si no per fer de sopor d'estranyes textures...Les primeres probes amb ban donar textures però el color era apagat, massa fosc per la meva idea de color, ara les que es trobant al forn i porten incorporat esmalt amb colo veurem... El forn comporta bruixaria, i espero que aquesta cia positiva i si no es així : au tornem-hi que no estat res