dimarts, 20 de juliol del 2010

PORCELLANA




A les 6'30 hem engegat el forn, dintre ple de peces de la seria: Els colors de les flors, i nacra, records d'infantesa.
Material
aquest apunt
per la
avortada fira de Sabadell.
Ara son les 20'58 i encara crema, la porcellana necessita mol temps.
Avui la cuita es fa mes llarga que mai, el esforç de dissenya i crear peces noves amb material nou amb una idea preconcebuda que no es produirà, amb te una mica desorientada.Material que espero que retrobaren amb perfectes condicions al obril, tot i que ara amb queda trobar un lloc adequat on presenta-lo.
La cuita es va allarga fins a la 1'28 minuts de la nit,dos dies mes tar, el resultat es el seguen.


dissabte, 17 de juliol del 2010

NETS DE VACANCES

  1. Ahir per la tarda els nets van marxa de vacances, un amb el pare i la nena amb els avis de Rasquera.

Els fills decideixen pels seus interessos, i els avis ens trobem lliures per un canto, no estem pendents de nets, això esta ve., però continuem lligats per el taller. Que pesarà?....Que quan la feina estarà acabada tornaran els nets... Aquesta es la qüestió.

Jo encara tinc classes fins a final de juliol, ames el 23 tinc peces per entrega.

Vacances ara impossible, marxa algun lloc, pura quimera. Ve que hi farem , els fills disposen i els avis es torben atrapats al mixt. Quina il·lusió oi. Planificació familiar perfecta.

dilluns, 12 de juliol del 2010

FIRA DE CERÀMICA DE SABADELL


Avui el fet de ser ceramista amb fa mal, Suposo que es aquella sensació que provoca la impotència de haver de deixa pesar histories, que havies fet teves i que esperaves arribessin a “bon port”.

Creure amb un projecta a vegades costa, però quan aquet ja esta en marxa, el que costa mes es donar-lo per liquidat.Ve ja esta fet. No hi aura Fira de Ceràmica a Sabadell.

Un cúmul de problemes personals. - Manca de ajuts municipals. Han fet que fos impossible enllestí la feina a res de concloure-la.

Avui començaré a treballar en un altre historia, en una historia que ja portava entra mans un any enrrere. Espero que rutlli. Necessitaré dels amics, espero que aquets amb puguin donar un cop de ma. Primer contacta aquesta tarda, ja veurem?

dijous, 1 de juliol del 2010

NETS AL TALLER DE L’AVIA








Continuo amb l’ historia de la natura y les flors, Desprès de un “cumple “perfecta, entra els petards, la joia del nets fen-los explotar...- Les forces del universen ban ser força propenses i amb el Vicenç aconseguíem pujar a dal la vall
d’eyne .meravella floral, meravelloses imatges, per gaudir de un paisatge inoblidable

L'avia en fa 61 i edemes es el primer dia de vacances dels nets, sant i tornem-hi, un nou estiu i nens rondant per casa i pel taller. Els he gravat jugant en fang, tot es començar. No os sembla?...Ja veurem si dura mol la afició a pesar estones al taller de l’avia...