dissabte, 4 de juliol del 2009

VACANCES 2009






VACANCES ALTRE VEGADA

Quatre setmanes de varicel·la, polls, grips estomacals i molta feina al taller + final de curs.La follia total.El treball ha estat dur, quasi no he tingut consciencia de la feina feta. Entra cuidar als nets malats, moltes hores cada dia i la feina del taller, no he sortit al carre durant di as.
De nou començant les vacances d'estiu a les escoles i durant els pròxims mesos l'avia tornera ha estar mol ocupada, ja veurem com ho muntem, ara estic prou saturada per planteixar-me res.
Vacances, horaris diferents, espais de temps mol mes saturats: mati, nens esmorzant, nens al parc, nens fen deures, nens a la piscina, avia fen dinar, dinar i per fi descansar una mica. Per sor la piscina cansa prou als nens per cuinar i dina amb molta pau, també tenen mes gana de lo normal, d'aquesta manera el àpat del migdia es una "bassa d'oli".. A les hores fe migdiada es imprescindible.
Quan torna el bullici, berenar i veure dibuixos fins que els venen a reculli.-Ara m'agafo un petit instant per mi, petit, petitíssim i au al taller hi falta gent.
Al taller la feina es gran, i les hores que hi dedico son poques, i ara per "postres" alguns dels meus veïns han decidit tallar un PI del jardí de casa.
Comença de nou la lluita.