dissabte, 23 de maig del 2009

NETS AL" REPLA" DE L´ESCALÀ










Porto mols dies intentant que les hores que els nets m´acompanyen dins el pis,no es faixin massa pesades. L´ivernt ha sigut dur, al menys ha mi m´ho sembla, masses hores entra quatre parets i masses hores envoltats d´avis, tre en tot moment: L´avi, l´avia i la" iaia", en aquet ultim cas es la besàvia.
Ahir per primera vegada a la seva vida compertida amb nosaltres els baix deixar jugar al repla de l´escalà, espero que el puritanisme no s´escandalitzi massa.
Ells, els nens.-ho ban pesar "pipa" i avui en vulgut repeti.
Abans fa uns pocs anys, els replans de l`esca-la guardaven secrets, de nens i d´adolescents, peró renoi ara, aquets replans del meu bloc,son espais neutres, de gent neutra, que els mante con una extremitat del propi pis.
Com que tots ens em fet grans això de nens al repla,sembla una intromissió de mal gust. massa soroll,massa de tot, massa enrenou.-De nou aquesta avia, que sempre trenca normes. -no deixa que tallin pins del jardi! No fa safareig amb les baines! No te temps de poixa al terrat per estendre la roba!.etc...etc.Ara no se li acut altra cosa que deixar els nets jugar al repla tos els migdies. I lo be que ells so pasant!